Η εταιρεία

Ανακαλύψτε τις αξίες και τους στόχους της εταιρείας μας. Μάθετε γιατί είμαστε ένας αξιόπιστος συνεργάτης για επιχειρήσεις αλλά και ιδιώτες.

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η Kmservices Accounting & Consulting από το 2017 ενισχύεται διαρκώς από τη συνεχή εκπαίδευση και την εμπειρία των στελεχών μας. Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται εδώ και αρκετά έτη στην παροχή φοροτεχνικών, λογιστικών και συμβουλευτικών υπηρεσιών.

Με γνώμονα τα εθνικά και τα διεθνή πρότυπα στα σημεία-κλειδιά της οικονομικής διαχείρισης και της διαχείρισης του προσωπικού, καθώς και την υψηλή αποδοτικότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών μας, η εταιρεία μας κατατάσσεται ως ένας βασικός και ανεκτίμητος εταίρος μεγάλων επιχειρήσεων. Βασικός μας στόχος η πλήρης υποστήριξη των επιχειρήσεων και οργανισμών της σύγχρονης αγοράς.

Συνεργαζόμαστε με καταξιωμένους νομικούς προκειμένου να δίνουμε λύσεις σε οποιοδήποτε πρόβλημα νομικού ή φυσικού προσώπου.

ΓΙΑΤΙ ΕΜΑΣ 

Η εταιρεία Kmservices καταφέρνει να σχεδιάζει και να παρέχει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και λύσεις προσαρμοσμένες στις ιδιαίτερες ανάγκες των πελατών της.

Το μυστικό της επιτυχίας μας αποτελεί ο συνδυασμός μιας άρτιας εμπειρίας, διορατικότητας και χρήσης τεχνολογιών αιχμής, βάση των οποίων καταφέρνουμε να παρέχουμε στους πελάτες μας όλα τα εχέγγυα για μια επιτυχημένη πορεία.

Οι αρχές και οι αξίες που διέπουν την πολυετή και επιτυχημένη μας πορεία συντελούν στην επίτευξη των στρατηγικών μας στόχων και κατά συνέπεια στην δική σας επιτυχία. Δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην ποιότητα, την ακεραιότητα και τον επαγγελματισμό, παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις σε όλους μας τους πελάτες.

Σημαντικός συνεργάτης μας η EPSILON NET, ως μια από τις κορυφαίες λογιστικές εταιρείες με την πιστοποίηση της μεγαλύτερης εταιρείας λογιστικών εφαρμογών της Ελλάδας.

Οι ιδρυτές

Πλάτων Αναστασιάδης
Οικονομολόγος, Λογιστής Α’ τάξης

Από το 1983 ασκεί το επάγγελμα του λογιστή φοροτεχνικού και συμβούλου επιχειρήσεων ως ελεύθερος επαγγελματίας. Το 2017 έγινε συνιδρυτής της εταιρείας KMSERVICES ACCOUNTING & CONSULTING. Με πάνω από 40 χρόνια εμπειρίας διαθέτει τις απαραίτητες γνώσεις για δημιουργία ευέλικτων λύσεων, οι οποίες θα συμβάλουν στην μεγιστοποίηση της ασφάλειας της επιχειρηματικής σας δραστηριότητας.

Λευτέρης Αναστασιάδης
Σύμβουλος επιχειρήσεων, Λογιστής Α’ τάξης

Από το 2015 ασκεί το επάγγελμα του λογιστή φοροτεχνικού και συμβούλου επιχειρήσεων ως ελεύθερος επαγγελματίας. Το 2017 έγινε συνιδρυτής της εταιρείας KMSERVICES ACCOUNTING & CONSULTING.

«Με όραμα την διαρκή επιχειρηματική εξέλιξη με όρους που εξυπηρετούν την σύγχρονη εποχή στοχεύουμε στην ανεύρεση λύσεων για την  επιχειρηματική άνοδο και την ασφάλεια των οικονομικών σας πόρων.»

Για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία ή διευκρίνιση, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας